×

Nyheder TILBUD Vingalleriet.com Om os Kontakt

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra INCENDI VINE af 2014 ApS. 

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og INCENDI VINE af 2014 ApS. 
Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra INCENDI VINE af 2014 ApS. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra INCENDI VINE af 2014 ApS side, er denne af vejledende art. INCENDI VINE af 2014 ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra INCENDI VINE af 2014 ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med med fragtfirma eller egen vogn. Leveringstid  1-3 dage 

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af INCENDI VINE af 2014 ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra INCENDI VINE af 2014 ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til INCENDI VINE af 2014 ApS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, INCENDI VINE af 2014 ApS har stillet dig i udsigt. Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med MobilePay, kreditkort ( beløbet hæves først når varen er afsendt ) og bankoverførsel. Alle priser i INCENDI VINE af 2014 ApS - på web-adressen http://www.incendivine.dk - er inkl. 25% moms. Fortrydelsesret: INCENDI VINE af 2014 ApS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.